Rode brandweerwagen voor Kullerbü circuits

Staat: Nieuw product

Haba

HAB093

Haba Kullerbü (48)

Brand! Help! De brandweerwagen komt eraan! Dankzij zijn vliegwielmotor kan dit wagentje supersnel gaan, net op tijd om de brand te blussen!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302974

CollectieKullerbü
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 2 jaar

Deze stoere rode brandweerauto past op alle Haba Kullerbü circuits, en is een leuke aanvulling op je set. Je geeft de auto een klein duwtje, en hij raast supersnel over de sporen.

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine snelheidsduivels van 2 tot 8 jaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.35.314.70.074
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories