Rode rugzak - Lieveheersbeestje

Uniek rood touwtasje dat perfect dienst doet als turnzak

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR617

Wat een plaatje! Dit is niet zomaar een handig rugzakje maar een zalig tasje om op je rug te dragen, erg comfortabel om te dragen en zo uniek van look.

Dit accessoire in de vorm van een lieveheersbeestje is een uniek design van het feestmerk Meri Meri uit Engeland.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215416

CollectieWoodland Adventures
TypeTurn/zwemzakken
KleurRood

Unieke Rugzak Lieveheersbeestje is een prachtig, leuk accessoire uit de collectie van Meri Meri. Het is perfect om essentiële items in mee te dragen en ziet er ook nog eens geweldig uit!

De kinderrugzak is gemaakt van zwart en donkeroranje canvas en gevoerd met polykatoen, afgewerkt met sprankelende zwarte pompons die er fantastisch uitzien, handvaten van gedraaid koord.

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Afmetingen: 30,5 x 41,9 x 3,8 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.