Romantische ketting en armband - Yoliane

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA238

Mini kraaltjes in de mooiste kleuren, zachte roosjes, een tassel... deze juwelenset is perfect voor echte prinsessen met stijl. Geef hem cadeau en je zal oogjes zijn fonkelen als deze ketting en armband wordt aangetrokken.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105051

TypeJuwelensets
KleurMeerkleurig

Romantische ketting en armband Yolaine van het fijne merk Souza! met zachte kleuren, accentenparels in de vorm van roosjes. De ketting heeft een mooi, lichtroos strikje achteraan als elegant detail.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17910.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.