Romantische pennenzak - Rose Garden

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR375

Fladder van schooldag naar schooldag, van tekenles naar leren schrijven en doe het allemaal in stijl dankzij deze mooie pennendoos van Jack Piers uit België.

Het is een prima keuze met schattige print van vlinders. Je kan hem makkelijk openen en het deksel blijft open staan voor een perfect overzicht tijdens het schrijven en tekenen.

19,90 €

11,94 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pc020229

CollectieI've got your back collection
TypePennenzakken
KleurBlauw
Type Jeune PremierAccessories
Tassen printsRose Garden

Prachtige pennenzak Rose Garden van Jack Piers, lekker ruim toch licht en met 6 elastiekjes op de flap voor je favoriete kleurtjes en pennen. Dit heerlijk schoolitem sluit makkelijk met een lichtblauwe rits.

Fun fact: er is ook een grote en kleine rugzak, schooltas en bijpassende turnzak in deze print verkrijgbaar.

Afmetingen: 6 x 9 x 20 cm
Materiaal: waterafstotend en makkelijk proper te maken polyester

_

Hou je van strak maar praktisch design en knallende prints, dan is de tassencollectie I've got your back van Jack Piers een perfecte match. De ultieme combinatie tussen beauty & brains! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
216.590.08
JACK PIERS  (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints .Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!