body 'zinnia' en coton bio à manches courtes

rompertje 'zinnia' met korte mouwen

Staat: Nieuw product

DwellStudio

Dit rompertje met korte mouwen is een warm, gezellig basisstuk, in een eye-catching design met bloemetjes van Dwell Studio. Met...

18,95 €

9,48 €

Add to my wishlist

Dit rompertje met korte mouwen is een warm, gezellig basisstuk, in een eye-catching design met bloemetjes van Dwell Studio. Met drukknopensluiting onderaan. Verkrijbaar in 3 maatjes: maat 0-3 maanden, 3-6maanden en 6-12 maanden. Materiaal: 100% biologisch geteeld katoen.
 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.17
DwellStudio - Dwell Home Furnishings is opgericht door Christiane Lemieux in 1999 in een poging om modern textieldesign te introduceren in huis. Christiane werd snel vergezeld door Jennifer Chused en Joshua Young. De organisatie plaatste zichzelf als leider in de beddengoedmarkt en breidde uit naar een breder gamma waaronder huismeubels, producten, tafels, baby, en junior. Ze blijven steeds een stapje voor op het moderne design door hun unieke gebruik van kleur en toewijding aan kwaliteit. In november 2007 lanceerde Dwell, Dwell Studio, deze naam verbindt alle bestaande lijnen Dwell, Dwellbaby, Dwellkids en Dwelltable in één samenvattend merk.

product referentie :LB400 zinnia 0-3