Rond snack- en sandwichzakje - Geo

Staat: Nieuw product

Keepleaf

BU197

Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES (289)

Geef de boterhammetjes van jouw kleine lekkerbek mee in dit handig snack- en sandwichtasje van Keapleaf. Eenvoudig in gebruik, makkelijk schoon te maken en opnieuw te gebruiken.

Je kan het herbruikbaar zakje afspoelen met de hand, in de wasmachine of zelfs afwasmachine. Hoe handig is dat!

7,95 €

6,76 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FW-6022

Geo is een klein herbruikbaar boterhamzakje van Keep Leaf en een perfect alternatief voor plastieken zakjes en andere wegwerpverpakkingen. Ideaal voor een lekkere lunch, snacks en het meeste van uw favoriete sandwiches. Een weldoordachte oplossing voor het meenemen van maaltijden zonder afval.

De buitenkant van het herbruikbare zakje is 100% katoen met een waterdichte sluiting om uw eten zo lang mogelijk vers te houden. Het is eenvoudig te gebruiken met velcro sluiting en beschikt over een hip design beschikbaar in verschillende kleuren.

Afmetingen: 14 x 17 cm - geopend 35 Ø
Materiaal: 100% katoen

Keapleaf is een mooi merkje, vanbinnen en vanbuiten. Ze maken prachtige items die goed van pas komen bij jonge ouders en kun kroost en nog ook mooi zijn voor de planeet want alles wordt gemaakt van duurzame materialen en op een ethisch verantwoorde manier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141610.044
KeepLeaf is niet gewoon een tof merkje, het staat voor een hele levensstijl. Ze bieden kwalitatief design, ecologische duurzaamheid, ethische productie én zetten zich in voor goede doelen. Met elke aankoop, dragen KeepLeaf klanten zo actief bij aan positieve verandering. Het bedrijf ondersteunt goede doelen zoals bijvoorbeeld het bouwen van scholen in ontwikkelingslanden.Herbruikbare boterhamzakjes , zuigflessen , make-up tasjes  en ga zomaar voort. In de KeepLeaf collectie vind je wat voor iedereen in de familie. De filosofie van KeepLeaf houdt daar niet op. Ze promoten ook een zekere werkomgeving, duurzame werkcontracten en opleidingen voor hun personeel. Zo worden alle KeepLeaf producten vervaardigd in een moderne, schone en familiale omgeving.Natuurlijk is de KeepLeaf collectie vervaardigd met een enorm respect voor het milieu . Ze spoort aan om herbruikbare, natuurlijke en duurzame producten en materialen te gebruiken. Met minder toxines en afval, dragen GreenLeaf klanten bij aan een ecologischere wereld voor de volgende generaties. KeepLeaf, dat zijn goede producten die goed doen.
Collectie Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES
Inspiratie en stories