Ronde turnzak Spooky - zwart

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG038

Spooky Collectie van Lässig (14)

Of je nu gaat turnen, zwemmen of een dagje naar het strand trekt ... als je spulletjes passen makkelijk in deze knappe gymtas van het Duitse merk Lässig. Gemaakt van waterafstotend stevig materiaal en heerlijk ruim. Je sluit de tas makkelijk, gooit hem over je schouder en vertrekken maar!

21,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1205006015

CollectieSpooky
TypeTurn/zwemzakken
KleurZwart

Deze zwarte gymtas Spooky van Lässig sluit makkelijk en snel met een koordje, is lekker stevig en mooi in combinatie met de andere rugzakken en schoolpullen in dezelfde print. Zo past alles mooi bij elkaar.

Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 20 x 20 x 42 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.420.360.19
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories