Rood springtouw

Een spelklassieker om heerlijk in het rond te springen

Staat: Nieuw product

Vilac

JT244

Mini cadeautjes, maxi pret! (129)

Springtouw springen is een klassieker. Misschien doet het terug denken aan je eigen kindertijd of is het de oplossing als je een leuk en budgetvriendelijk verjaardagcadeautje zoekt.

Wij zijn alvast fan van dit ijsjes springkoord, jouw hartendief is dat vast ook!

11,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3012R

CollectieOutdoor
TypeSpringtouw
KleurRood
Leeftijdvanaf 5 jaar

Springtouw voor kinderen rood van VILAC is een klassieker in een kleurrijke versie met handvaten in de vorm van rood en oranje ijsje. Goed voor de motoriek en de uithouding en fijn om je rope skipping trucjes te oefenen. Ideaal buitenspeelgoed waarmee je elk kind blij maakt.

Afmetingen handvaten: 16 cm
Materiaal: hout en katoen
Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories