Roze lunch kit met isothermische tas - HELLO

Lunchkit met bijpassende lunchtas om alles fris te houden

Staat: Nieuw product

Goodbyn

GB055

Geef je je schattebout graag een gevarieerde, gezonde lunch mee die ook nog eens fris blijft tot het middaguur? Dan is deze HELLO Lunchset van Goodbyn zeker iets voor jullie!

De leuke kleurtjes, handige isothermische lunchbag en BPA vrij doosjes zijn ideaal om elke dag te gebruiken en uit te smullen.

34,95 €

24,47 €

Zet op mijn verlanglijstje

Vouchereco
STOP/FINISTOP

Roze HELLO lunch kit met isothermische tas van Goodbyn. Deze duurzame lunch set bestaat uit een handige lunchbag (die tot het dubbele van zijn formaat kan worden uitgebreid) met rits en riem zodat je hem aan een andere tas kan vastmaken als je wil, een BPA-vrije lunchbox en duo-snackdoos met 2 vakjes. Je kan de tas horizontaal en verticaal dragen en wat er ook in de tas en doosjes zit het blijft elke dag opnieuw lekker fris tot het lunchtijd is.

Afmetingen: lunch tas (volledig uitgeklapt): 18.,5 x 18,5 x 16 cm - lunchbox: 16 x 16 x 6 cm - snackdoos: 15,5 x 8 x 6 cm

Materiaal: Nylon, polyester en plastiek, BPA-vrij en voedselveilig.

Gebruiksadvies: reinig de tas met een vochtige doek - alle Goodbyn dozen mogen in het bovenste rek van de vaatwasser en zijn ook geschikt voor de vriezer.

Het Amerikaanse Goodbyn ontwerpt de coolste lunchboxen ooit. Gemakkelijk in gebruik en gemaakt uit gerecycleerd, stevig plastiek dat BPA- en gifvrij is. Hun producten zijn perfect om eens iets anders mee te geven dan die alledaagse klassieke boterhammetjes, dankzij de verschillende compartimenten en mogelijkheden. Geschikt voor alle leeftijden en helemaal voedselveilig. Lunchtijd was nog nooit zo leuk als met Goodbyn!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.517.570.35
Goodbyn is een Amerikaans lunchbox bedrijf voor kids. De Goodbyn lunchboxen hebben verschillende vakjes en zijn ideaal om je lunch in mee te nemen. Ze bevatten geen BPA’s en ftalaten, en kan je perfect schoonmaken in de vaatwasser. De Goodbyn lunchdozen zijn gerecycleerd, duurzaam en helemaal voedselveilig!