Roze poppenbuggy - Mon grand poupon

Staat: Nieuw product

Corolle

COR145

Mon grand poupon van Corolle (53)

Hey baby, heb je zin in een wandeling?

Met deze roze plooibuggy van Corolle kan je je pop lekker meenemen voor een wandeling door de kamer of naar buiten. Je kan je popje vastzetten in de riempjes en de poppenbuggy is ook makkelijk op te plooien zodat hij compact is om mee te nemen én plaats bespaard als je uitgewandeld bent.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140720

CollectieMon grand poupon
TypePoppenaccessoires
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Roze poppenbuggy uit de Mon Grand Poupon-collectie van het Franse poppenmerk Corolle, past perfect op een pop van 36, 42 en 52 cm. Makkelijk op te plooien zoals een echte plooibuggy om ruimte te besparen. Ook verkrijgbaar in het blauw.

In de Corolle Mon Grand Poupon-poppencollectie zitten naast knappe poppen ook mooie poppenkleedjes en poppenaccessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Maat: geschikt voor een pop van 36/42/52 cm uit de Mon Grand Poupon-collectie, pop apart verkrijgbaar - dit product is speelgoed, niet geschikt voor echte baby's.
Afmetingen: 63 x 28 x 45 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.124
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories