Roze schooltas - Anaïs

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL208

Lilliputiens: Anaïs de flamingo (5)

Met Anaïs op je rug kan je elk avontuur aan, ze slaat haar vleugels uit op het ritme van je stappen.

In de handige vakken van deze unieke schooltas uit rPET kunnen alle spulletjes een plekje krijgen en vertrek je op stap in stijl.

47,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84442

SamenstellingenrPET
TypeSchooltassen
KleurRoze
Leeftijdvanaf 2,5 jaar
Karakter LilliputiensAnaïs de flamingo

Unieke, lichtgewicht schooltas A4 Alice uit de collectie van het Belgische Lilliputiens met schattige oortjes en een vrolijke vossensnoet zorgt ervoor dat je echt alles kan meenemen wat je nodig hebt op school. Binnenin heeft deze praktische schooltas een handig naamlabel zodat iedereen weet dat deze boekentas de jouwe is.

Met vossensnoet, magneetsluitingen, ritssluiting, extra vak vooraan, drinkfleshouder , naamlabel en verstelbare schouderbanden met handig borstriempje.

Afmetingen: 32 x 25 x 12 cm
Materiaal: 100% polyester gemaakt uit gerecycleerde PET flessen - waterproof

_

Lilliputiens is een Belgisch merk dat ons origineel en kwalitatief speelgoed brengt in de meest bonte kleuren en gekke karakters. Je kan ervan aan dat ze je kwaliteit bieden en zonder meer in de smaak zullen vallen bij je kindjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Anaïs de flamingo
Inspiratie en stories