Tritan drinkfles Adventure girls

Roze Tritan drinkfles Adventure girls

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG173

Adventure collectie van Lässig (20)

Het grote avontuur roept ! Maar een goede avonturier gaat nooit op stap zonder drinkfles. Hydrateren is de boodschap ! Of je nu gaat wandelen, sporten of naar school, een drinkbus met heerlijk water is altijd een welgekomen dorstlesser.

Deze robuuste LÄSSIG kinderdrinkfles is gemaakt van 100% Tritan. De BPA-vrije fles heeft een lekvrij deksel en is gemakkelijk te openen dankzij de 1-klik-sluiting en blijft ook veilig gesloten in een rugzak dankzij het extra veiligheidsklepje.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1210030795

CollectieAdventure
TypeDrinkflessen
KleurRoze

Het ergonomische ontwerp en de siliconen ring maken de drinkfles vooral geschikt voor kleine kinderhanden. Als beide handen nodig zijn om te ravotten en te verkennen, maakt de afneembare polsband het eenvoudig om de drinkfles te dragen of te bevestigen. Het volume van 550 ml is voldoende, zelfs voor dorstige avonturiers.

De kinderfles laat geen smaken of geuren achter. Het is geschikt voor niet-bruisende, koele of lauwe dranken en kan eenvoudig in de vaatwasser worden gestopt.

Materiaal: fles: 100% Tritan, dop: 100% Tritan, rietje (buitenkant): 100% Silicone

Inhoud: 550 ml

Afmetingen: 7 x 23 cm, gewicht: 152 g

Onderhoudsinstructies: geschikt voor de vaatwasser, geschikt voor contact met voedsel

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23770.152
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Adventure collectie van Lässig
Inspiratie en stories