Roze Wishbone Bike 2-in-1 loopfiets + GRATIS fietsbel

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

WB051BEL

Actie: gratis Wishbone fietsbel twv €25 voor je Wishbone Bike bij aankoop van deze loopfiets !

De klassieke Wishbone Bike in een trendy kleurtje ! Deze prijswinnende loopfiets is vanaf nu ook verkrijgbaar in een trendy kleurencombinatie van roze en turquoise.

De Wishbone Bike is één van de grootste loopfietsen op de markt. Met zijn duurzaam design en innovatieve 2-fietsen-in-1 concept is de Wishbone Bike uit Nieuw-Zeeland de ultieme pre-bike.

Tip: pimp deze loopfiets met een extra zadelhoes en grips in een passende kleur voor extra pit !

169,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

TypeLoopfietsen
KleurRoze
Leeftijdvanaf 2 jaar
FietsenLoopfiets 2 wielen

De Wishbone Bike is het ideale 2-in-1 meegroei loopfietsje. Na 2 jaar kan jouw kleine spruit vast al flink wandelen, tijd voor een nieuwe uitdaging: een loopfiets! En tegen de leeftijd van 4-5 jaar is je kleine bengel klaar voor een stoerdere versie. Dan draai je het Wishbone frame in een vingerknip om voor een ruigere look.

Bovendien kan je deze tweewieler ombouwen tot een driewieler wanneer je het Trike Kit uitbreidingspakket aankoopt. Dit bevat een extra wiel en bouwtools, zo kan jouw snelheidsduivel al vanaf 1 jaar met de Wishbone Bike rondtoeren! Of koop de 3-in-1 fiets waarbij de Trike Kit reeds in het pakket zit.

Geschikt voor kindjes die kunnen lopen van 2 tot 5 jaar. Aanpasbare zadelhoogte 28 tot 46 cm. Gewicht als fiets: 3,8kg. Met opblaasbare banden van 12inch. Elke Wishbone Bike heeft 60% post-consumer gerecycleerde plastic wielen, is gemaakt van duurzaam hout uit beheerde bossen en is afgewerkt met eco-vriendelijke producten. De doos en alle drukwerk binnenin is gerecycleerd en bedrukt met niet-giftige inkt. Voldoet aan de veiligheidsnormen van de US, EU, Australië en Nieuw-Zeeland. CE.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag... De Wishbone Bike is een leuk meegroei fietsje voor kids van 1 tot 5 jaar. De ultieme 3-in-1 loopfiets voor echte bengels! Pimp je karretje met de bijhorende kleurrijke zadels en coole stickers.
Accessoires