Rugtasje Boucle - Naturel

Teddy kinderrugzak met schouderriemen en handvat

Staat: Nieuw product

Jollein

JOL169

Gaat je mini voor het eerst naar school, logeren bij de grootouders of wil je een praktisch en toch mooi cadeau geven, denk dan zeker eens aan deze teddy kleutertas.

Een geweldige rugtas met hoog knuffelgehalte en genoeg plek voor al je mini's essentials.

27,50 €

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 057-591-66060

CollectieOn the go
TypeRugzakken
PrintsBouclé
KleurWit

Rugtasje Boucle Naturel van JOLLEIN is een wondermooie kleutertas met zachte teddy stof, een fijn cadeau en prima eerste boekentasje. Ook verkrijgbaar in biscuit.

Afmetingen: 40 x 46 x 37 cm
Materiaal: 100% polyester
Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek

_

Bij De Kleine Zebra zijn we vooral fan van het Nederlandse merk JOLLEIN omdat het stijlvolle spullen en baby essentials zijn voor een mooi budget. Jollein is niet bedacht door een stel knappe marketeers en dat voel je meteen. Het merk is ontstaan vanuit de dagdagelijkse behoeften van een jong gezin met kinderen. Collectie na collectie wordt het merk sterker en alle producten zijn ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. Dat is hét geheime ingrediënt van Jollein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Het Nederlandse merk JOLLEIN staat al meer dan 50 (!) jaar aan de zijde van jonge gezinnen en de kostbare eerste mijlpalen . Het eerste dutje, het eerste badje, de eerste omhelzing, het eerste hapje: Jollein is erbij met producten die zacht zijn, veilig zijn, van hoge kwaliteit en voor een leuke prijs . Mix & match de verschillende musthaves, prints, materialen en designs zoals je zelf wil. Dit sterk kindermerk staat bekend om zijn baby bed/bad linnen en tijdloze decoratieve accessoires in zachte kleuren: spreien, baby dekens, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, pluche speelgoed, etc. Onmogelijk te weerstaan!