Rugzak - Mr. Hippo

Groene katoenen kleutertas met gekke nijlpaard en borstriem

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX142

Naar de kleuterklas met Trixie (101)

Een nijlpaard op je rug? Wie had ooit gedacht dat dat zo licht en handig zijn zijn?

Vertrek naar school of elk ander avontuur met de heerlijke Trixie rugzak voor kleuters en Mr. Hippo. Alle spulletjes passen in het klein zakje aan de voorkant of het grote compartiment, beide zijn voorzien van een groter trekkertje zodat de kindjes ze zelf eenvoudig kunnen openen en sluiten. Hey, ho, let's go!

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 90-220

TypeRugzakken
KleurGroen
DiertjesNijlpaard

De Trixie rugzakjes zijn in no-time beste vriendjes met jouw kleuter. Deze katoenen kleutertasjes van het populaire Belgische merk komen in de mooiste kleurtjes en leukste karakters. Het enige dat je nog moet doen is beslissen welke je het allerleukst vindt ...

Dit groen nijlpaard is voorzien van een klein voorvak en groot binnenvak met extra compartiment, allebei voorzien van een ritssluiting . Schrijf je naam op het naamlabel en Mr Hippo is en blijft alleen van jou. Je past de gewatteerde schouderriemen makkelijk aan en dankzij het extra borstriempje zak hij nooit van je schouders. Dankzij de waterafstotende coating kan hij altijd met je mee, zelfs door weer en wind.

Materiaal: 100% katoen, afgewerkt met een waterafparelende laag.
Afmetingen: 23 x 31 x 10 cm
Adviesleeftijd: vanaf 2 jaar
Wasadvies: vlekjes verwijderen met een vochtige doek, niet wassen in de machine of met de hand

_

Trixie is een op en top Belgisch merk met een oog voor stijl comfort en kwaliteit. Ze werken op de verbeelding van kinderen en hun collecties zijn echte eyecatchers voor kinderen. Daarnaast verkiezen ze duurzame materialen en maken leuke items die vanaf dat je thuiskomt met je pasgeboren bundeltje geluk tot dat ze tiener zijn kan gebruiken. Van zachte babyitems tot kwalitatieve schoolspullen. Een merk om te onthouden!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Naar de kleuterklas met Trixie
Inspiratie en stories