Rugzak muis Brume - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO261

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Laat je kindje stijlvol naar de kleuterklas gaan met deze toffe rugzak van Moulin Roty. Het rugzakje komt met een handige ritsluiting zodat alle belangrijke spulletjes op hun plaats blijven zitten.

49,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715070

CollectieAprès la pluie
TypeRugzakken
KleurRoze
Leeftijdvanaf 3 jaar

Roze mousseline en crèmekleurige chambray tas van Moulin Roty met een schattige geborduurde muis met twee superzachte oortjes van bont. Praktisch en stevig, sluit met een ritssluiting en heeft een zak aan de voorkant. 

Afmetingen: 29 cm

Materiaal: katoen, polyester en kunststof

Wasadvies: 30 ° C op wolprogramma. Niet in de droger.

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories