Rugzakje - Meneer morris vos

Staat: Nieuw product

Esthex

KZ11301

Esthex stelt zijn nieuwe herfst-winter collectie voor met een heleboel nieuwe vrienden!
Het was een warme herfst dag in het esthex bos...

39,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Esthex stelt zijn nieuwe herfst-winter collectie voor met een heleboel nieuwe vrienden!
Het was een warme herfst dag in het esthex bos en alle familieleden verzamelden rondom de boom. Er hing een spannende spanning in de lucht, het gevoel alsof je NET aan een nieuw boek gaat beginnen...Uil Hendrik had ze verhalen verteld over Morris de vos, Anna ballerina, Lieve Linn en Minnie Paddestoel.

Meneer Morris de vos is een goede vriend van uil Hendrik, samen zijn ze het wijste stel uit het Esthex bos. Morris vos houdt je graag gezelschap tijdens een schooldag of een dagje op de crèche! Door zijn omvang en sterke canvasstof kan hij heel wat meeslepen, daarbij zorgt hij er voor dat je in stoer gezelschap verkeerd! Hij is wasbaar en 28cm breed (10cm diep).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
280100.35
  • Door Marieke D.
  •  de 12/02/2021
Mooi concept, praktisch voor kleine vingertjes om open en dicht te ritsen.
Esthex - Geïnspireerd door haar eigen kindertekeningen ontwerpt Esther Schuivens vanaf 2003 met veel plezier speelgoed voor kinderen, poppen en accessoires. In haar eigen tekeningen ontdekte ze humor, eenvoud en aparte proporties, en dat zullen jullie ook herkennen in Esthers tekeningen. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats in Thailand met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.