Ruime pennenzak - Lucky Luck

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR371

Yihaa, galoppeer op een drafje terug naar school met deze knappe pennendoos uit de collectie van het Belgische merk Jack Piers.

De stoere cowboy print verovert meteen ieders hart!

19,90 €

11,94 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pc020230

CollectieI've got your back collection
TypePennenzakken
KleurBlauw
Type Jeune PremierAccessories
Tassen printsLucky Luck

Stevige pennenzak Lucky Luck van Jack Piers, lekker ruim toch licht en met 6 elastiekjes op de flap voor je favoriete kleurtjes en pennen. Dit heerlijk schoolitem sluit makkelijk met een stevige rits.

Fun fact: er is ook een grote en kleine rugzak, schooltas en bijpassende turnzak in deze print verkrijgbaar.

Afmetingen: 6 x 9 x 20 cm
Materiaal: waterafstotend en makkelijk proper te maken polyester

_

Hou je van strak maar praktisch design en knallende prints, dan is de tassencollectie I've got your back van Jack Piers een perfecte match. De ultieme combinatie tussen beauty & brains! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
216.590.08
JACK PIERS  (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints .Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!