Ruime turnzak Spooky - perzik

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG037

Spooky Collectie van Lässig (14)

Deze ronde Lässig turnzak is gemaakt van waterafstotend materiaal en afgewerkt met een glow-in-the-dark print van gekke spookjes. Je hebt een zee van ruimte voor al je turn- of strandspullen. ook erg handig om elke week mee naar school te nemen als zwemzak.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1205006826

CollectieSpooky
TypeTurn/zwemzakken
KleurRoze

Deze perzikkleurige gymtas Spooky van Lässig sluit makkelijk en snel met een koordje, is lekker stevig en mooi in combinatie met de andere rugzakken en schoolpullen in dezelfde print. Zo past alles mooi bij elkaar.

Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 20 x 20 x 42 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.420.360.19
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories