Schattig etui - Eekhoorn

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP540

Handig als pennenzak of schattige toiletzak, dit multifunctioneel etui - met knappe tekening van een eekhoorn - vertoeft het liefst in de badkamer of op een bureau en is altijd stijlvol.

Dit handig tasje uit bio-katoen komt uit de Local Heroes collection van Coq en Pâte en is een echte eye-catcher.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLocal Heroes
TypeEtuis
KleurBlauw
DiertjesEekhoorn

Knap etui met knappe kleuren, grafische print en heel erg mooi portret van een eekhoorn op. Handig als pennenzak, etui of voor kleine schatten in te steken. Je sluit dit multifunctionele tasje makkelijk met een rits en er zit een ophanglusje aan.

Afmetingen: 13 x 22 x 6 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.
Herkomst: duurzaam geproduceerd in India
Wassen: binnenstebuiten op 30°C<

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, is de illustratie op dit etui van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De Local Heroes collectie van Coq en Pâte draait helemaal rond de wilde dieren in onze steden en bossen die elke dag bijdragen aan onze biodiversiteit. Met elk verkocht product uit deze collectie steun je organisaties die deze dieren beschermen en educatieve programma's om kinderen te leren over de natuur.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.045
  • Door Anne-Katrien V.
  •  de 21/08/2020
Top!
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, &amp; zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.