Schattig ordeningsspel - Mijn eerste spellen: Dieren voederen

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (26)

Dieren voederen is super leuk! Doe je mee? Dit beestachtig goed ordenings- en geheugenspel bevat 5 grote, goed grijpbare houten stukken om mee te spelen.

Wat eet de kat, de schildpad of de muis? En welk voer smaakt het konijn en de hond het beste? Daar proberen de kinderen achter te komen door bij het samen-ordenen-spel de dierkaartjes, houten stukken, vormen- en kleurenkaartjes goed te sorteren. Hier kunnen ze alleen samen winnen of verliezen.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305476

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar
Dit coöperatief geheugenspel Dieren voederen van HABA komt uit de populaire Mijn eerste spellen-reeks en is vast ook bij jouw kapoen een schot in de roos, het draait rond het populaire thema van huisdieren en bevat eenvoudige spelregels voor de allerkleinste dierenvriendjes. Bij dit voeder-geheugenspel van HABA hebben ze een goed geheugen nodig om zo veel mogelijk sets van dierkaartjes en kleurenkaartjes compleet te maken.
 
5 houten stukken (1 wortel, 1 graszode, 1 vis, 1 stuk kaas, 1 bot), 5 dierenkaartjes (blauwe achterkant), 5 vormenkaartjes (gele achterkant), 5 kleurenkaartjes (rode achterkant), 1 handleiding.
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal spelers: vanaf 1 tot 5
Spelduur: ongeveer 5 minuten
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories