Schattig poppenpotje en doekje - Mon Premier poupon

Staat: Nieuw product

Corolle

COR125

Mon Premier by Corolle (27)

Wil je jouw pop leren om op het potje te gaan, of gaan jullie samen starten aan de zindelijkheidstraining ;-) dan is deze set met poppenpotje en billendoekje perfect om van start te gaan.

Deze poppenaccessoires zijn ideaal voor leuk rollenspel en passen bij alle poppen van 30 cm uit de Mon Premier Poupon collectie van het Franse poppenmerk Corolle.

11,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110200

CollectieMon premier poupon
TypePoppenaccessoires
KleurMeerkleurig
Afmetingen pop30 cm

Schattig poppenpotje en doekje uit de Mon premier poupon-collectie van het Franse poppenmerk Corolle, geschikt voor een pop van 30 cm. Deze poppenaccessoires zijn ideaal voor realistisch rollenspel en maken deel uit van de Corolle Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Inhoud van deze set: grijs plaspotje uit kunststof, billendoekje met mooie print en bijpassend zacht roze etui.

Maat: geschikt voor een pop van 30 cm uit de Mon Premier-collectie, niet inbegrepen bij deze set.

Leeftijd: geschikt voor kleine poppenouders vanaf 18 maanden, pop apart verkrijgbaar

Wasadvies: wassen met de hand

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6.52512.50.08
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories