Setje met 2 rompertjes en rammelaar Tiny tropics

Uniek geboortegeschenk met babykleertjes en babyspeeltje

Staat: Nieuw product

Done by Deer

HRS009

Tiny Tropics - Done by Deer (2)

In deze set zitten twee schattige body's met korte mouwtjes in twee verschillende prints en een schattige rammelaar in bijpassende print. De schattige rammelaar met bladeren stimuleert de zintuigen van je kleintje met verschillende texturen, gouden stipjes en knisperpapier. Een top kraamgeschenk!

39,95 €

27,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-3498743

TypeGeschenksets
KleurGroen
Done By Deer designsTiny Tropics
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP
Heerlijke bijpassende set uit de Tiny tropics-lijn van done by deer: 2 rompertjes met 2 verschillende prints en een bijpassende rammelaar. De tropische bladeren print is op elk exemplaar anders waardoor elk stuk uniek is. Deze set zit verpakt in een geschenkdoos en is ideaal om cadeau te doen als kraamgeschenk.
 

Maat/Afmetingen body: 56/62 - rammelaar: 6,5 x 15 cm

Materiaal: 95% katoen met Okeo-Tex label & 5% elasthaan - rammelaar: ftalaat en PVC vrij plastieken handvat met 100% katoen.

Wasadvies body: wassen op 60°C - niet geschikt voor de droogkast - rammelaar: wassen op 40°C, niet geschikt voor de droogkast.

De Tiny Tropics-reeks van Done by Deer is ontworpen op maat van kleine avonturiers, zit vol tropische eye-catching details en leuke features zorgen ervoor dat deze collectie ideaal is om je kleintje de wereld te laten ontdekken, te rusten, te eten, te spelen, ...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Done by Deer - Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Inspirerende decoratie spullen voor in de kinderkamer Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Kleurrijke diertjes voor een knusse sfeer Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker. Tiny Tropics Collectie Laat je kleine avonturier de wereld ontdekken met de Tiny Tropics Collectie  van Done by Deer. Deze collectie bevat alle spulletjes voor jouw kleine kapoen. Van zachte tetradoeken en babynestjes tot beestige knuffels en speeltjes. Allemaal vol zitten ze vol tropische details en leuke features. Meet and Eat Collectie Eet samen met de knotsgekke dieren uit de Meet and Eat Collectie  van Done by Deer. De melamine tableware bestaat uit pastelkleurige borden, bekers en bestek. Alle items zijn BPA- en ftalaatvrij en helemaal voedselveilig volgens de EU-normen.
Collectie Tiny Tropics - Done by Deer
Inspiratie en stories