Schattig Twistiti horlogebandje Pink

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB118

Leer ze klok lezen op een super leuke en kleurrijke manier met de unieke horloges van Twistiti. Aan jou om de ideale combinatie te maken: een uurwerk dat aansluit bij de leeftijd van je kindje en een stevig, roos horlogebandje vol schattige diertjes!

Met z’n easy-clip systeem verander je in een handomdraai van strap en look.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pi

Dit schattig roze horlogebandje kan tegen een stootje en is compatibel met alle Twistiti uurwerken. Met z’n easy-clip systeem verander je in een handomdraai van strap en look. Het bandje en het uurwerk van Twistiti zijn waterbestendig tot op 50 meter, een spatje water of een namiddagje naar het zwembad is dus geen probleem voor dit leuke kindergadget!

Er zijn tal van verschillende kleuren en combinaties beschikbaar. Er is een Twistiti-horlogebandje voor elke gelegenheid. Is je kapoen ouder geworden en wil het graag een horloge met echte cijfers? Of misschien begint kleine zus zich vragen te stellen over de tijd die verstrijkt? Er is een Twistiti-wijzerplaat aangepast aan elk kind. Alle bandjes en het uurwerk zelf zijn makkelijk te vervangen in enkele seconden tijd dankzij het easy clip-syteem

 

Afmetingen: past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm

Leeftijd: Vanaf 3 jaar en ouder

 

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.052009