Dagboek paard

Schattige dagboek - Paard

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC127

Al je geheimen en dromen zijn veilig in dit wondermooi paarden dagboek van A Little Lovely Company. De gekleurde pagina’s bieden genoeg ruimte voor al je schrijfsels en de paardenstickers die op een stickervel bij het dagboek geleverd worden.

Een heerlijk geschenkje voor elke kleine meid.

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STDIHO14

CollectieBack to school
TypeDagboeken
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurPaarden

Knappe vierkante dagboek met Paardenprint op de kaft en slotje om al je geheimen achter slot en grendel te bewaren :-) zodat niemand kan meelezen. Er is ook een versie met poezen en eenhoorns verkrijgbaar. Kies snel jouw favoriet!

Afmetingen: 14,5 x 14,5 x 1,5 cm

Aantal pagina’s: 180

Materiaal: FSC certified paper (MIX)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!