Schattige Dieren wijzerplaat - Twistiti

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB113

Kan je kleintje de klok nog niet lezen maar wekt het concept van tijd wel interesse op of houdt hij van coole gadgets net als mama en papa? Dan zijn de Twistiti kinderhorloges zeker het ontdekken waard.

Wanneer gaan we eten? Als de kleine wijzer op het hondje staat en de grote op het konijn :-) Op deze dieren wijzerplaat zijn Ingewikkelde uren en minuten vervangen door leuke kleuren en dieren.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : A

De Twistiti horloge met dieren wijzerplaat is speciaal ontworpen voor pientere peuters vanaf 3 jaar. Door - in plaats van cijfers - gebruik te maken van symbolen, kunnen kinderen zich makkelijker en sneller iets voorstellen bij het concept tijd. De Twistiti horloges zijn niet alleen kleurrijk, ze groeien ook mee met je kindjes. Er zijn twee modellen van uurwerken, aangepast aan elke leeftijd.

Nog iets leuk aan het design van de Twistiti-horloges, je kan ze combineren met maar liefst 12 verschillende kleurrijke horlogebandjes, die je makkelijk in één ‘klik’ kan veranderen dankzij het easy clip systeem. Welke zal jij kiezen?

 

Afmetingen: het Twistiti-horlogebandje past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm

Materiaal: Uurwerk uit Japanse quartz. Roestvrij stalen behuizing en beschermplaat in glas. Glow-in-the-dark dieren en een gezeefdrukte wijzerplaat.

Leeftijd: Vanaf 3 jaar en ouder

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.054
  • Door Marrian P.
  •  de 16/01/2021
Leuk horloge voor kleuters om te leren met tijd om te faan
  • Door Veerle L.
  •  de 04/01/2021
Jammer dat je apart een polsbandje moet bij kopen dan komt het wel duur uit zo. Want heel lang kan je het niet gebruiken.
TWISTITI is Belgisch merk met heerlijke horloges, klokken en hebbedingen voor kinderen. Ze bregen ons kinderhorloges die makkelijk te ontcijferen zijn en helpen om de klok te leren lezen. Hun unieke wijzerplaat met eenvoudige herkenningspunten  is er in 2 vormen voor de allerkleinsten en iets grotere kinderen , goedgekeurd door specialisten en leerkrachten. Je heb de klokken als kinderpolshorloge maar ook als wekker. Extra fijn zijn de inwisselbare polsbandjes die je zelf kan kiezen en makkelijk kan inwisselen om te switchen van look. Een magisch concept dat het gegeven tijd tastbaar maakt voor ongeduldige ;-) en leergierige kiddos.