Schattige Dieren wijzerplaat - Twistiti

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB113

Kan je kleintje de klok nog niet lezen maar wekt het concept van tijd wel interesse op of houdt hij van coole gadgets net als mama en papa? Dan zijn de Twistiti kinderhorloges zeker het ontdekken waard.

Wanneer gaan we eten? Als de kleine wijzer op het hondje staat en de grote op het konijn :-) Op deze dieren wijzerplaat zijn Ingewikkelde uren en minuten vervangen door leuke kleuren en dieren.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : A

De Twistiti horloge met dieren wijzerplaat is speciaal ontworpen voor pientere peuters vanaf 3 jaar. Door - in plaats van cijfers - gebruik te maken van symbolen, kunnen kinderen zich makkelijker en sneller iets voorstellen bij het concept tijd. De Twistiti horloges zijn niet alleen kleurrijk, ze groeien ook mee met je kindjes. Er zijn twee modellen van uurwerken, aangepast aan elke leeftijd.

Nog iets leuk aan het design van de Twistiti-horloges, je kan ze combineren met maar liefst 12 verschillende kleurrijke horlogebandjes, die je makkelijk in één ‘klik’ kan veranderen dankzij het easy clip systeem. Welke zal jij kiezen?

 

Afmetingen: het Twistiti-horlogebandje past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm

Materiaal: Uurwerk uit Japanse quartz. Roestvrij stalen behuizing en beschermplaat in glas. Glow-in-the-dark dieren en een gezeefdrukte wijzerplaat.

Leeftijd: Vanaf 3 jaar en ouder

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.054