Pinata konijn

Schattige pinata konijn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR185

Meri Meri Pasen (26)

Pasen is een feest vol chocola, snoepen en plezier. Deze heerlijke Bunny Part Piñata van Meri Meri past perfect in dat plaatje. Hij is leuk van vorm en afgewerkt met kleurrijke linten en details in goudfolie.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Heerlijke konijn Pinata - uit de paascollectie van MERI MERI - in de vorm van ... een paaskonijn :-) Leuk voor op het komende paasfeest of om gewoon op te hangen tijdens het volgende verjaardagsfeestje. De pinata is makkelijk op te hangen en te vullen met lekkers. Sla erop of trek aan de linten om de piñata open te breken.

Materiaal: gouden en neon lintjes - papier - karton

Afmetingen: 35 x 45 x 7,5 cm

Meri Meri Pasen - Het is bijna tijd om je konijnen oren op te zetten en te feesten! Met Meri Meri hebben we alles in huis om je te inspireren voor een zalig Paasfeest, er is een ruime selectie prachtige feestaccessoires om de feesttafel, je huis of lentefeestje te versieren. Dus hop hop! Laat je inspireren en bereid je paasfeest tot in de allerkleinste details voor met deze zalige lente-collectie!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
54461.50
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...

product referentie :185122

Collectie Meri Meri Pasen
Inspiratie en stories