Schattige poppentafel Lilli and friends - Tulpendroom

Staat: Nieuw product

Haba

HAB545

Welkom in Haba's poppenwereld! (63)

Zet je poppen aan tafel voor een gezellig theekransje onder vriendinnen. Deze houten poppentafel is geschikt voor alle Haba poppen en stimuleert kleine poppenouders tot rollenspelletjes en fantaseren.

Deze tafel past perfect bij de andere meubels uit de Tulpenboom collectie.

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304857

CollectiePoppenwereld
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Samen eten, spelen of gewoon bij elkaar zitten? Aan de mooie Haba poppentafel Tulpendroom kunnen alle poppen of ook de liefste knuffeldieren aanschuiven. De poppenouders kunnen dan lekkere maaltijden serveren en samen met hun kleine vriendjes eten!

Afmetingen: 18 x 19,5 x 20, cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1921210.9
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories