Schattige portemonnee Neushoorn

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP184

Laat deze neushoorn je centjes bewaken en je bent gerust. Dit ronde portemonee'tje is ideaal voor echt of speelgeld in te bewaren en overal mee naartoe te nemen.

Dit vast populaire portemonee'tje is gemaakt uit biologisch katoen en maakt deel uit van de SOS Save Our Species-collectie van het kleurrijke merk Coq en Pâte.

 

12,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieSavanne
TypePortemonnees
KleurOranje
DiertjesNeushoorn

Tof rond portemonnee'tje met een lieve neushoorn op, een ontwerp van het Franse merkje Coq en Pâte. Gemaakt uit 100% biologisch katoen, met handige ritssluiting en een extra lus om bijvoorbeeld een sleutelhanger of sleutel aan te hangen.

Afmetingen: Ø 11 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze portemonnee van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch materialen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.021
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…