Schattige postkaart - Leeuw & welpen

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS101

Ideaal kaartje om te schrijven en te sturen of af te geven aan een kersverse mama, voor een verjaardag of ... zomaar. De prent is van de hand van illustratrice Rebecca Jones voor Petit Monkey. Leuk om te versturen en nog leuker om te krijgen!

1,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PC47

Prachtig geïllustreerde off set geprinte postkaart 'Lion and cubs' getekend door Rebecca Jones, voor het Nederlandse merk Petit Monkey. Ze brengen een prachtige collectie van speelgoed en toffe kinderkamer accessoires, kinderservies, brooddozen, posters, en zoveel meer. Altijd afgewerkt met de meest guitige illustraties die de verbeelding prikkelen.

Deze postkaart is geprint op stevig FSC mixed matt papier van 400 gram

Afmetingen: postkaart formaat - 14,8 x 10,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111150.01
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!