Reiswieg met poppendekbed en vossenprint

Stoffen draagmand voor poppen met beddengoed

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL112

Neem je graag je favoriete pop overal mee naartoe dan is deze reiswieg een onmisbaar poppenaccessoire! Ze is lekker licht en toch zacht, er zit een bijpassend donsdekentje en kussentje in voor comfort en op jouw popje altijd warm te houden.

Dankzij de lange handvaten neem je dit draagbaar poppenbedje overal met je mee naartoe. Schattig toch?

27,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 0930

TypePoppenaccessoires
KleurRood
Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 40 %

Super schattige stoffen draagmand voor poppen van het Belgische merk Lilliputiens, met subtiele vossenprint en zachte terry aan de binnenzijde. In deze poppendraagmand passen poppen tot 36 cm groot. Pop niet inbegrepen.

Leuke tip! Er is ook een poppendraagzak met hetzelfde motiefje verkrijgbaar.

Afmetingen: 40 x 12 x 13 cm - met handvaten van 13 cm

Materiaal: katoen en polyester

Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

LILLIPUTIENS, dat is bont, zacht en leuk speelgoed dat tot de verbeelding van elk kind spreekt. Het is een verhaal van een op en top Belgische passie en werd in 1995 opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en heeft van stoffen speelgoed zijn stokpaardje gemaakt. De Lilliputiens-familie kreeg recent een fijne update en blijft verrassen met haar bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages die kinderen gelukkig maken. Welkom in een wereld vol ontdekkingen en speelplezier waar creativiteit troef is!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2745480.17
  • Door Hanneke L.
  •  de 04/02/2023
Schattig reiswiegje voor kleine pop.
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.