Rugzak - Mr. Raccoon

Lichtgewicht kleuterrugzakje met guitige wasbeersnoet en oortjes

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX028

Naar de kleuterklas met Trixie (101)

Op school starten vriendschappen voor het leven en deze coole wasbeer is zonder twijfel meteen je BFF.

Deze rugzak van stevig katoen is super speels en tegelijk heerlijk ruim vanbinnen. Makkelijk open en dicht te doen - zelfs voor de kleinste handjes - dankzij de rits met grote trekker.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 90-212

TypeRugzakken
KleurGrijs
DiertjesWasbeer

De Trixie rugzakjes zijn in no-time beste vriendjes met jouw kleuter. Deze katoenen kleutertasjes van het populaire Belgische merk komen in de mooiste kleurtjes en leukste karakters. Het enige dat je nog moet doen is beslissen welke je het allerleukst vindt ...

Deze wasbeer is voorzien van een ruim voorvak en groot binnenvak met extra compartiment . Schrijf je naam op het naamlabel en Mr. Racoon is en blijft alleen van jou. Je past de schouderriemen makkelijk aan en dankzij het extra borstriempje zak hij nooit van je schouders. Dankzij de waterafstotende coating kan hij altijd met je mee, zelfs door weer en wind.

Materiaal: 100% katoen, afgewerkt met een waterafparelende laag.

Afmetingen: 23 x 31 x 12 cm

Wasadvies: wassen op max 30°C - geen droogkuis - geen droogtrommel - geen bleekmiddel - niet strijken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1231230
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/07/2020
Goede kwaliteit. Mijn petekind was er zeer blij mee
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Naar de kleuterklas met Trixie
Inspiratie en stories