Schattige rugzak muis - Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO150

Il était une fois - Moulin Roty (10)

Een schattig kleutertasje, helemaal op maat gemaakt van kleine kapoenen. Deze zachte rugzak is gemaakt van een mooie mix van materialen.

De ribfluwelen roze stof is afgewerkt met een geborduurde snoet, de oortjes zijn afgewerkt met een mooie bloemenprint - het resultaat is überschattig!

44,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 664070

CollectieIl était une fois
TypeRugzakken
Leeftijdvanaf 2,5 jaar
STOP/FINISTOP

Sous mon baobab rugzak Muis Il était une fois is een knappe en stevige rugzak met ritssluiting en verstelbare schouderriemen van Moulin Roty. Om een idee te krijgen van het formaat: er past perfect een A5 map in. Ideaal als eerste rugzakje voor als je baby naar de opvang gaat of om in te stappen in school.

Afmetingen: 25 x 30 cm
Materiaal: katoen, polyester, elastaan, plastic
Wasadvies: mag gewassen worden op delicaat programma van 30°C - niet geschikt voor de droogkast

_

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories