Schattige set van 2 kleine snackdozen Egel

Staat: Nieuw product

SugarBooger

MCH043

Snackjes blijven lekker vers in deze kras- en lekvrije snackdoosjes van SugarBooger. Ze komen in een set van 2 kleine doosjes en passen perfect in de boekentas, ideaal om mee te nemen naar school.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBA1053

Vouchereco

De kleine 'Hedgehog' Good Lunch® Snack Container Set van Sugar Booger staan vol kleurrijke egeltjes. Snackjes blijven vers en smakelijk in deze doorzichtige, duurzame, lek-vrije dozen. Perfect van formaat en ideaal voor kleine en grotere hongertjes. Ze zijn licht, praktisch en stapelbaar, het materiaal is BPA-vrij, vlek- en geurvrij en dus volledig voedselveilig.

Ook perfect voor de microgolf (zonder deksel) of diepvriezer of om snackjes mee naar school of een picknick te nemen. Mag in de bovenste lade van de vaatwasser.

Afmetingen medium: ø 9,6 cm x 6,3 cm hoog - inhoud 250 cc + mini: ø 7,8 cm x 4,5 cm hoog - inhoud 120 cc

Materiaal: tritan and polypropyleen - vrij van lood, BPA, PVC en ftalaten

___

SugarBooger heeft een leuke vintage look, hun collectie worden gekenmerkt door de vrolijke en kleurrijke prints. Ze maken o.a. bestek, servies, boekentasjes, drinkflessen en brooddozen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
710100.09
  • Door Ella G.
  •  de 18/08/2020
Zéér tevreden!
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/10/2019
Heb dit cadeau gedaan en weet al direct voor wie ik dat nog mag bestellen!
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt onder andere vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."