Schattige speelset - Pasta

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT267

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Maak eens een gezonde maaltijd klaar in je speelkeuken. Doe alsof de chef-kok bent in je favoriete Italiaanse restaurant, serveer een diner aan je mama of gebruik deze speelset gewoon in andere vormen van vrij spel. De mogelijkheden voor fantasierijk rollenspel zijn eindeloos en ondersteunt de ontwikkeling van je kinderen. Het avondeten is belangrijk, net als de tijd die u met anderen doorbrengt. Moedig kleintjes aan om te groeien in hun begrip van evenwichtig eten en opzettelijke tijd rond de tafel.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3613

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten Pasta speelset van Plan Toys is ideaal om lekker mee te spelen en een gezonde maaltijd op het bord te toveren, keer na keer na keer. Bovendien stimuleert deze speelset uit duurzaam hout de ontwikkeling van taal- en communicatieve vaardigheden en interactief spel.

Inhoud speelset: houten bord met lepel en vork, fettuccine, een plakje zalm, 3 stukjes asperges, 2 stukjes citroen en een champignon. 

Afmetingen bordje: Ø 16 cm x 1,9 cm hoog
Gewicht: 240 gram
Materiaal: hout van rubberbomen, katoen
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories