Schattige vilten slofjes DOUBLU BEAR plume

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

'k zag 2 beren ... deze vilten babyslofjes houden kleine voetje lekker warm, bieden comfort en zijn toch lekker soepel zodat het net lijkt alsof je geen schoentjes draagt. Ideaal om op de crèche of thuis te dragen. Dankzij de anti-slip zool hebben kleine trappelende voetjes voldoende grip tijdens het spelen, dansen, vallen en weer opstaan.

48,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1E1042-1

CollectieDoublu
TypeSlofjes

De DOUBLU BEAR Plume slofjes van Easy Peasy hebben een vilten buitenkant, schattige beer op de tip en een voering uit natuurlijk gelooid leder. Daarnaast zijn ze voorzien van een ant-slip zool uit natuurlijk Hevea-rubber voor comfort en om de voetjes lekker warm te houden. De flexibele zool geeft het voetje alle ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Deze sloefjes zijn geschikt om binnenshuis te dragen en vallen eerder klein, twijfel je tussen twee maten dan pak je best de grootste maat.

Beschikbare maten:  18/19 (6-12 maanden), 20/21 (12-18 maanden), 22/23 (18-24 maanden), 24, 25, 26 en 27

Alle items van dit Franse merk worden gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen, ook de lijm is op waterbasis. Tot slot komen deze schoentjes verpakt in een wondermooie verpakking uit natuurlijk katoen, die je opnieuw kan gebruiken als een pennenzak of om kleine spulletjes in je verzorgingstas samen te houden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181860.16
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.