Schilderen met knikkers - Natuur

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ690

Atelier Les Petits van DJECO (37)

Schilderen met knikkers? Hoe leuk klinkt dat!

En met deze heerlijke schilderset kan je gewoon bij je thuis aan de slag om op een creatieve manier met verf te schilderen zonder verfborstel. Een heerlijk geschenk voor elk kind!

25,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09685

TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Schilderen met knikkers is een heerlijke knutselset van Djeco geschikt voor creatieve kiddos vanaf 3 jaar. In deze doos zit: 4 botjes verf, 3 knikker, 1 bakje, 1 doekje 21 plaatjes om te beschilderen en 4 prenten om alles op te kleven. Inclusief eenvoudige handleiding met prentjes om je kapoen snel uit te leggen hoe het werkt.

Leeftijd: 3-6 jaar
Afmetingen doos: 23,5 x 23 x 4 cm - tekenplaat: 21 x 28 cm

_

Creatief bezig zijn kan je van jongs af aan stimuleren en de Les Petits lijn van DJECO is een ideaal hulpmiddel om samen en creatief aan de slag te gaan. Deze knutselsets zijn aangepast aan de allerkleinsten en zitten boordevol leuke ideeën, technieken, kleur en plezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Veronique H.
  •  de 07/12/2020
Geen plastiek rond de doos (andere wel??)
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier Les Petits van DJECO
Inspiratie en stories