Schilderen met magisch palet - Les Popipop

10 leuke tekeningen om met verf in te kleuren

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO323

Moulin Roty - Les Popipop collectie (8)

Schilderen is een top activiteit om kinderen bezig te houden tijdens een vakantie, rustig weekendje thuis of de winterperiode.

Met deze set heb je 10 prenten om af te werken en kleur te geven. Het enige wat je nodig hebt is een beetje water om de verf te verdunnen en je kunt beginnen met het kleuren van hun super vervoermiddel!

7,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 661610

CollectieLes Popipop

Schilderen met magisch palet uit de Les Popipop collectie van Moulin Roty is een pakket met 10 illustraties van Popipop om te schilderen met het geïntegreerde penseel en kleurenpalet.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Kleuren en cijfers, spellletjes om te leren en jezelf tegelijk ook te amuseren ... dat zijn Les Popipop van Moulin Roty! Een leuke collectie eductief speelgoed voor kleine slimmerikken en curieuze kapoenen van 2 tot 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories