Schilderen met magische penseel - Les Popipop

Leuk boekje om (onderweg) te schilderen met water

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO322

Moulin Roty - Les Popipop collectie (8)

Pure magie, schilderen met water, het is wonderbaarlijk en je kleintje wil vast en zeker niet stoppen.

Laat ze de witte gebieden op elke pagina afwerken om de illustraties op magische wijze te laten verschijnen. Leuk cadeau en oneindig herbruikbaar: de tekeningen verschijnen en verdwijnen zodra ze droog zijn. Supertof!

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 661609

CollectieLes Popipop

Schilderen met magische penseel Les Popipop van Moulin Roty is een handig en kleurrijke boekje met mooie vrolijke Popipop tekeningen die je mag afwerken met het bijgeleverde penseeltje met waterreservoir.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: papier, karton, metaal, plastiek

_

Kleuren en cijfers, spellletjes om te leren en jezelf tegelijk ook te amuseren ... dat zijn Les Popipop van Moulin Roty! Een leuke collectie eductief speelgoed voor kleine slimmerikken en curieuze kapoenen van 2 tot 5 jaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories