Schilderen met magische penseel - Les Popipop

Leuk boekje om (onderweg) te schilderen met water

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO322

Moulin Roty - Les Popipop collectie (11)

Pure magie, schilderen met water, het is wonderbaarlijk en je kleintje wil vast en zeker niet stoppen.

Laat ze de witte gebieden op elke pagina afwerken om de illustraties op magische wijze te laten verschijnen. Leuk cadeau en oneindig herbruikbaar: de tekeningen verschijnen en verdwijnen zodra ze droog zijn. Supertof!

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 661609

CollectieLes Popipop

Schilderen met magische penseel Les Popipop van Moulin Roty is een handig en kleurrijke boekje met mooie vrolijke Popipop tekeningen die je mag afwerken met het bijgeleverde penseeltje met waterreservoir.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: papier, karton, metaal, plastiek

_

Kleuren en cijfers, spellletjes om te leren en jezelf tegelijk ook te amuseren ... dat zijn Les Popipop van Moulin Roty! Een leuke collectie eductief speelgoed voor kleine slimmerikken en curieuze kapoenen van 2 tot 5 jaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories