Schilderen voor kleintjes - Sjablonen en sponzen - Dib dab

Maak de dieren af met de stencils en inktkussens

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1122

Jouw kleuter kan 4 afbeeldingen maken met inktkussens en grote stencils. Om deze tekeningen te voltooien, legt je kindje het blad in de inkepingen van het sjabloon en gebruikt vervolgens de stempels, tekent de indrukken af en voltooit de voorgestelde versieringen. Het resultaat is adembenemend cute.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09899

CollectieLes Petits
TypeSchildersets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 3 jaar
ThemaDieren

Schilderen voor kleintjes Sjablonen en sponzen Dib Dab is een fijne creatieve activiteit voor de allerkleinsten uit de collectie van DJECO.

  • Een fijne schilderactiviteit vanaf 3 jaar.
  • De bladeren passen goed in de sjablonen en verschuiven niet.
  • 12 creaties om te maken: hetzelfde model kan verschillende keren worden herhaald en het resultaat zal altijd anders zijn.
  •  Ultra wasbare inkt.
  •  Een kleurrijk verklarend boekje met alleen foto's

 

Inhoud schilderset: 12 vellen om te versieren, 12 gedrukte stencils met inkepingen, 4 inktkussens en 1 full-colour uitlegboekje.

Aanbevolen leeftijd: 3 tot 6 jaar

Afmetingen doos: 29,5 x 23 x 5 cm

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vindt vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/01/2022
Leuk! Gekocht voor 4-jarige jongen en hij was er erg blij mee.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!