Schitterende kraskaarten - Goud & zilver

Set van 7 kraskaarten met houten pen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO098

Heerlijk old school speelgoed om de creativiteit en verbeelding van je kind aan te wakkeren. Met de houten pen krab je de zwarte laag weg en komen prachtige designs te voorschijn in schitterend goud of zilver.

6,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711244

CollectieLes Petites Merveilles

Set van 7 kraskaarten met als thema goud en zilver uit de Les Petit Merveilles collectie van het Franse merk Moulin Roty. In de set zitten 4 gouden en 3 zilveren kaarten en een houten pen om te krabben. Er zijn ook nog 2 andere thema's beschikbaar.

Afmetingen: 14 x 18 cm

Materiaal: karton, hout

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Les Petit Merveilles van Moulin Roty is een collectie vol ongewone, leuke kleine geschenken met een vleugje magie! Deze kleine geluksjes doen zeker hun naam eer aan: alles draait om plezier, dromen en spelen met kleine dingen die je blij maken en je mond af en toe doen open vallen. Leuk om boven te halen als je onderweg bent of gewoon thuis. Leuk om te geven en te krijgen. Er zijn glinsterende dingen, dingen die oplichten, als bij toverslag groeien of door de lucht vliegen. Er is zelfs een tol die nooit stopt...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!