Schitterende spaakreflectors - goud

Staat: Nieuw product

Rainette

RAI015

Ultra-eenvoudig te installeren, met een ruime keuze aan kleuren: deze gouden reflectoren voor de spaken van je fiets geven licht/reflecteren in het licht van de koplampen en veranderen de wielen van jouw of je kleine fietser zijn fiets in een echte carrousel!

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30202

Gouden spaakreflectors van Rainette doen je fietswielen draaien en zorgen ervoor dat je jezelf of je kind extra zichtbaar in het verkeer kan begeven. Verkrijgbaar in een hele reeks kleurtjes zodat er altijd wel eentje bij jouw stijl past. Bij Rainette komt geen enkel fietsaccessoire op de markt voordat ze door het hele team worden getest. Vóór de commercialisering van deze reflectoren hebben ze ze dagelijks op hun eigen fietsen getest tijdens warm weer, regen, sneeuw, ... en dit 6 maanden lang voordat ze besloten om ze aan hun assortiment toe te voegen.

Aantal: komt in een doosje met 14 stuks, kies zelf of je er meerdere op één spaak hangt of aan elke spaak één.

Afmetingen: elke reflector is 8 cm lang en 360° zichtbaar uit elke hoek.

_

Rainette is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Tim V.
  •  de 02/01/2020
Prima. Weet niet waarom er een verschil tussen zilver en goud...