Schitterende toverstaf - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU120

Deze glamoureuze toverstaf is het perfecte accessoire voor elke eenhoornfan of verkleedoutfit.

De magische staf heeft een eenhoorn als blikvanger die bedekt is met pailletten en geaccentueerd wordt met de zachtste witte fluffy pompon en zwierige roze linten uit satijn.

4,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 15210

PersonageEenhoorn
TypeToverstafjes
KleurRoze
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Glamoureuze toverstaf Eenhoorn van Great Pretenders is een onmisbaar accessoire voor elke eenhoorn van die rotsvast gelooft in magie.

Leuke tip: past perfect bij de Eenhoorn verkleedset met vleugels of eenhoornverkleedcape.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!