Set met 6 metallic stiften

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ07231

Les Couleurs: creatieve tools van Djeco (23)

Geef elke tekening een originele touch met deze unieke viltstiften in 6 metaalkleuren. Ze hebben een fijne punt en prima dekking. Fijn om mee te tekenen of als je wil je naam mee te schrijven op je tekeningen.

Een kunstenaar signeert namelijk in stijl!

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08870

CollectieThe colors
TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Set van 6 metallic van Djeco in knappe kleuren met een metallic schijn, ideaal om elke tekening die je maakt of brief die je schrijft een unieke touch te geven. De stiften zitten mooi samen in een doosje.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen verpakking: 13,5 x 15 x 2 cm

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.911.31.90.127
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Les Couleurs: creatieve tools van Djeco
Inspiratie en stories