Set mini stickers - Dinosaur Kingdom

Stickerrol met 300 stickers in 14 verschillende dino designs

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR419

Alles voor een dino feestje (23)

Deze dino stickers zijn ideaal om te gebruiken op je dino-feestje - bijvoorbeeld om op de drinkbekers te kleven zodat je je eigen beker altijd terug vindt - maar ook leuk voor in je feestzakjes. Of geef deze rol met 300 stickers cadeau aan je dino fan zodat die al zijn tekeningen en kaartjes kan versieren met deze stoere set, afgewerkt met groene en kopperfolie.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202905

CollectieDinosaur
TypeStickers
KleurMeerkleurig

Een leuk doosje vol decoratieve stickertjes om op je enveloppen, tekeningen, uitnodigingen of feestbekers te kleven, perfect voor kleine dino-fans. De mini stickers van Meri Meri zijn afgewerkt met groene metalic en koper folie, op de rol zitten in totaal 300 stickers in 14 verschillende designs. Geef je een feest in dinosaurus-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, cake-toppers, tijdelijke tattoos en andere items van Meri Meri met dezelfde stoere dino-karakters in onze collectie.

Afmetingen doosje: 6,5 x 6,5 x 6,5 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De dinosaurus collectie is op het lijf geschreven van echte dinofans die wild worden van een goed feestje. Dit cool feestthema zit vol unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Loeki P.
  •  de 30/08/2021
De meri meri stickers zijn prachtig! Alleen voor peuterhandjes nog wat lastig.
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories