Set van 16 feestkaarsjes - Multi Colour Block

Extra lange en fijne verjaardagskaarsen in flashy kleurtjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR629

Alles voor een paas feestje (86)

Deze flashy kaarsjes voegen instant kleur en een portie vrolijkheid toe aan je heerlijke feesttaart of cupcakes tijdens het paasfeest. De funky feestkaarsen hebben verschillende frisse kleurencombinaties, die bij elk feestthema passen. Vergeet zeker geen wens te doen na het uitblazen.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215821

TypeKaarsjes
KleurMeerkleurig

Hippe Pink Colour Block kaarsjes uit de collectie van Meri Meri bevat 16 verjaardagskaarsen in een mix van mint, blauw, roze, lichtroze, neon koraal en geel, ideaal voor op je taart of tijdens een gezellig lentefeestje.

Inhoud: 16 feestkaarsjes in 8 frisse kleurencombo's - inclusief doorzichtige plastic houdertjes

Afmetingen: elke kaars is 14,6 cm hoog

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories