Set van 16 kaarsen - Metallic gold

Zestien lange verjaardagskaarsen in metallic goud

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU079

Let's party met Great Pretenders (30)

Laat je verjaardagstaart schitteren en erbovenuit steken met deze set lange, metallic gouden kaarsen. De metallic finish voegt een vleugje elegantie aan elke cake waarin ze worden geplaatst.

En vergeet geen wens te doen!

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97701

TypeKaarsjes

Set van 16 kaarsen van Great Pretenders, elk 12,5 cm hoog en gemaakt van paraffine. Onmisbare decoratie voor elk fancy feestje!

Er zijn ook nog andere sets met toffe kleuren verkrijgbaar, je vindt ze in de Let's party-collectie van Great Pretenders.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Let's party met Great Pretenders
Inspiratie en stories