Set van 2 coole snackdoosjes - Ruimte

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER092

Crocodile Creek Eco collectie (47)

Verzamel de lekkerste snackjes in dit heerlijk duo snackdoosjes van Crocodile Creek. Je krijgt er 2, zo is het steeds duidelijk welke van jouw kleintje zijn en krijgt verwarring geen kans.

7,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 386519-1

TypeSnackdozen
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenRuimte

Te gek duo snackdoosjes 'Ruimte' van Crocodile Creek, uit één stuk, gemaakt uit eco-vriendelijke materialen en perfect voor koekjes, nootjes, fruitjes en andere lekkere snackjes in te stoppen en mee te nemen op al je avonturen.

Leuke tip: combineer de doosjes met een bijpassende brooddoos of drinkfles.

Afmetingen: 2 doosjes van 7,5 x 9 x5 cm

Materiaal: voedselveilig polyporpyleen - vrij van PVC, BPA en andere schadelijke stoffen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.67.65.10.11
  • Door Rosalie D.
  •  de 03/06/2020
Goed doosje met mooi motief. De doosjes zijn niet geschikt voor een onthaalklas. Oudere leeftijd kan wel.
  • Door Katrien V.
  •  de 28/01/2020
Handig om mee naar school te geven!
  • Door Karolien M.
  •  de 10/12/2019
Heel leuk
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek Eco collectie
Inspiratie en stories