Set van 2 Fiby snackdozen - Mr bear sea blue mix

Twee ronde snackdoosjes uit staal met siliconen deksels

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3427

Aan tafel met Liewood (302)

Maak elk snackmoment leuker met de Fiby Snack Box Set uit de collectie van Liewood. Deze ronde snackboxen uit rvs zijn ideaal voor uitstapjes. De schattige siliconen deksels met beren details kunnen ook dienst doet als bordje.

Deze hippe set bevat een kleine en middelgrote snackdoos.

28,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14221 6939

CollectieFiby
TypeSnackdozen
KleurMeerkleurig

Set van 2 ronde Fiby Snackdozen Mr Bear Sea Blue Mix van Liewood is gemaakt van lichtgewicht, roestvrij staal waardoor de doosjes extra duurzaam zijn. De snackboxen zijn 100% voedselveilig en geven geen geur of smaak af. Een prima match met de Liewood brooddozen >

Afmetingen kleine doos: 9 x 4,5 cm - grote doos: 12,5 x 5 cm

Materiaal doos: RVS roestvrij staal - deksel: 100% silicone

Gebruiksadvies: mag in de afwasmachine tot 65°C • mag in de oven en microgolf • niet geschikt voor de warmteplaat • viezerveilig tot -20°C • geschikt voor een inhoud tot 230°C • even wassen in de vaatwasser of met milde zeep voor eerste gebruik • 100% voedselveilig en duurzaam

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.21
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories