Set van 2 papieren ornamenten - Novel

Staat: Nieuw product

House Doctor

KZ23937

Everyday : Secret Signatures by House Doctor
Ieder huis draagt een persoonlijke handtekening die zichtbaar is tot op het kleinste detail. Elk voorwerp, iedere kleur, alle objecten die je tentoonstelt of net verbergt reflecteren jouw perceptie van de wereld en jezelf. De unieke combinatie van al die intieme aanwijzingen maken van je huis een thuis.

17,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

Zet je signatuur onder elk feest met de Paper Art ornamenten van House Doctor! De set komt met twee open te vouwen feestdecoraties die je met een lus omhoog kan hangen. Dankzij magneten blijven beide bollen mooi rond. Het papier is bedrukt met een verhaal en heeft een oranje rand, erg leuk!

Materiaal: papier.
Diameter small ornament: 12.5 cm.
Diameter large ornament: 18 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
House Doctor werd in 1999 opgericht door twee zussen, Rikke Juhl Jensen en Gitte Juhl Capel, en hun broer, Klaus Juhl Pedersen....Het Scandinavische merk maakt prachtige design producten voor iedereen met een bijzondere interesse voor interieur. House Doctor presenteert elk jaar, twee collecties: ‘Everyday’ en ‘Moments’. ‘Everyday’ komt uit in januari en bevat nieuwe producten alsook de populairste producten uit het bestaande assortiment. De ‘Moments’ collectie, wordt gepresenteerd in augustus, en bestaat voornamelijk uit nieuwigheden en seizoensgebonden accessoires. House Doctor producten worden ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, terwijl de productie veelal plaats vind in het Verre Oosten.